Alcat Nederland B.V. - Voeding gids NederlandInternet dieet en afslank gids
 

Titel website: Alcat Nederland B.V.
Land: Nederland
Categorie: Voeding
url: http://www.alcat.nl

Omschrijving website
Bent u te zwaar? Heeft u last van migraine, werkt uw spijsvertering niet goed of wordt u geplaagd door hooikoorts of astma? Over de hele wereld zijn er al meer dan 100.000 mensen die met behulp van de Alcat Test hun gezondheidsproblemen hebben kunnen verminderen en vaak zelfs geheel hebben kunnen genezen.Overgevoeligheid voor uw dagelijks voedsel wordt te vaak niet herkend als de mogelijke oorzaak van gezondsheidsklachten.

Toch is het een probleem dat veel vaker voorkomt dan wij (en veel artsen) denken. Indien u al van alles hebt geprobeerd en het leverde allemaal niets op, dan zou het kunnen dat u overgevoelig, dat wil zeggen, intolerant bent voor sommige van de dingen die u eet.De Alcat Test geeft aan voor welk voedsel u intolerant bent - dat kunnen dingen zijn die u dagelijks eet - en die uw problemen met overgewicht of andere 'ongrijpbare' klachten ver-oorzaken.

Door simpelweg die producten van uw menu te schrappen kunt u uw gewicht op peil brengen of uw gezondheidsklachten op een natuurlijke manier verminderen of zelfs geheel oplossen. Daarbij kunt u van producten waarvoor u niet intolerant bent eten zoveel als u wilt.Na de Alcat Test bent u niet gebonden aan een lastig dieet of dure pillen of poeders. U krijgt van ons een voedingsadvies dat net zo uniek is als uzelf bent. Ons advies is eenvoudig in de praktijk te brengen en u kunt normaal eten van dingen die u lekker vind en die goed voor u zijn. Na de Alcat Test neemt u geen twijfelachtige pillen, poeders of drankjes, u eet uit-sluitend normaal, gezond voedsel.

 

Overige links

Google
Web afslankgids.com