Femke Scheepens - Supplementen gids NederlandInternet dieet en afslank gids
 

Titel website: Femke Scheepens
Land: Nederland
Categorie: Supplementen
url: http://www.fitbyfood.nl

Omschrijving website
De voedingsshake is de sleutel tot uw succes. Het kan niet gemakkelijker. U hoeft niets anders te doen dan elke dag 2 maaltijden te vervangen door een heerlijke en voedzame SUPER SHAKE maaltijd (verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken) en geniet daarnaast van een maaltijd van uw keuze.Naast deze shake dient u, ter aanvulling,

Vezels & kruidentabletten en Cell Nutrition te nemen. Deze tabletten reinigen de darmen en zorgen er voor dat de voeding beter wordt opgenomen. Als u boven de dertig jaar bent, dan is het aan te raden om de thermojetics kruidendrank erbij te nemen (verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken). U kunt in plaats van koffie of thee de kruidendrank gebruiken. Deze kruidendrank geeft binnen enkele minuten energie, vermindert lekkere trek en verhoogt de vetverbranding, waardoor u sneller afvalt.

Veel sporters gebruiken deze kruidendrank voor de training als zijnde een isotone drank. Verfrissend, bevat groene thee en andere weldadige kruiden die de vitaliteit ondersteunen en een goed gevoel van extra kracht geven.

 

Overige links

Google
Web afslankgids.com