Samenaandelijn.nl - Informatie gids NederlandInternet dieet en afslank gids
 

Titel website: Samenaandelijn.nl
Land: Nederland
Categorie: Informatie
url: http://www.samenaandelijn.nl

Omschrijving website
We kunnen beter de vraag stellen;wat wordt samenaandelijn.nl? Het idee is dat deze site een trefpunt wordt voor mensen met overgewicht, die heel serieus en op een gezonde manier proberen kilo's kwijt te raken. Voor wie is samenaandelijn.nl niet bedoeld? samenaandelijn.nl is niet bedoeld voor mensen die op een ongezonde manier proberen af te vallen. Dus denk je succes te behalen met een brooddieet, sapkuur, of een van de vele potjes, pakjes of blikjes van de drogist, dan wensen we je veel succes, maar niet als deelnemer van samenaandelijn.nl.

Voor wie is samenaandelijn.nl wel bedoeld? samenaandelijn.nl is wel bedoeld voor mensen die lichaamsgewicht willen verliezen op een gezonde manier. Afvallen op een gezonde manier kan door het eetpatroon blijvend aan te passen en door te zorgen voor voldoende beweging. Mensen die daarbij ondersteuning van anderen nodig hebben, maar ook bereid zijn anderen te steunen, die zijn hier op de juiste plaats. Wat biedt samenaandelijn.nl? samenaandelijn.nl biedt heel veel. Voor deelnemers wordt een dagboek aangemaakt waarin ze dagelijks (of desnoods meerdere malen per dag) kunnen schrijven.

Deze dagboekbladzijden kunnen prive zijn, maar de schrijver kan er ook voor kiezen ze toegankelijk te maken voor de andere deelnemers. In het laatste geval kunnen de anderen op die dagboeken reageren. En wat is er fijner dan zo nu en dan een klopje op de schouder te krijgen, of, als het even wat minder gaat, wat oppeppende woorden. Daarnaast is het mogelijk om aan een andere deelnemer prive-berichten te zenden. Die ander kan daar dan ook weer op reageren.

Regelmatig kunnen gewicht en/of lichaamsmaten worden ingevoerd; deze gegevens kunnen later zichtbaar worden gemaakt in een grafiek.Deelnemers kunnen gezonde recepten inbrengen; op deze manier ontstaat een online-receptenboek. Het hoe en waarom, zin en onzin van allerlei dieeten is op deze site te vinden.Deelnemers kunnen links naar ter zake doende websites inbrengen.

 

Overige links

Google
Web afslankgids.com