De springplank - Dieet gids NederlandInternet dieet en afslank gids
 

Titel website: De springplank
Land: Nederland
Categorie: Dieet
url: http://www.atkinsdieet.isgezond.nl

Omschrijving website
Het Atkins dieet werd in Nederland tot voor kort nog afgedaan als een idioot en ongezond verzinsel, maar inmiddels gaan steeds meer mensen (lijners, medici en fabrikanten van afslank producten) inzien dat het Atkins dieet werkt!

Het Atkins dieet kan een blijvende oplossing zijn voor mensen die te kampen hebben met overgewicht.Een "regulier" dieet kan vaak wel een korte termijn oplossing bieden, maar iedereen die wel eens heeft gelijnd kent ongetwijfeld het "jojo effect" Er is maar een klein percentage mensen die het daadwerkelijk volhouden om op hun streefgewicht te komen en er te blijven. In het begin gaat alles fantastisch, maar na verloop van tijd verval je weer in oude eet gewoontes en probeer dan maar weer eens om op gewicht te blijven!

Begin je reis naar de oplossing hier! Op deze pagina vind je alles wat je zoekt over het Atkins dieet, dat is ontwikkeld door dokter Robert C. Atkins in de jaren '70, zoals beschreven in zijn boek; Dr. Atkins Nieuwe Dieet Revolutie, opnieuw uitgegeven in 1999. Deze site is gebaseerd op gegevens uit het het boek "Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie" ISBN 9065907602 en kan dus op sommige punten afwijken van het nieuwe boek met ISBN 9032509780.

Aangezien er momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe vormgeving zal de informatie uit het nieuwe boek niet worden overgenomen op deze site.(achter de Taborkerk)

 

Overige links

Google
Web afslankgids.com